News Flash

Print
Category: Content Modules
Published Date Written by Super User

Displays a set number of articles from a category based on date or random selection. Help

      Στο πλαίσιο του μαθήματος των Αγγλικών, οι μαθητές διδάχθηκαν απόσπασμα από το μυθιστόρημα της Jane Austen Περηφάνεια και Προκατάληψη ( Pride and Prejudice), όπως επίσης παρακολούθησαν και την αντίστοιχη ταινία στη βιβλιοθήκη του  σχολείου. Κατόπιν, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το περιεχόμενο και ανάλυση των βασικών ιδεών του μυθιστορήματος, σύγκριση με την κινηματογραφική ταινία και έκφραση των προσωπικών απόψεων των μαθητών. Στη συνέχεια, οι μαθητές υλοποίησαν δράσεις, όπως δημιουργία αφισών και άλλων έργων τέχνης (π.χ. κολάζ). Ορισμένα από τα έργα αυτά εκτέθηκαν στην αίθουσα των μαθητών. 
      Συγχαρητήρια σε όλους!
       

         

         
      • Δημοσιεύουμε εδώ την Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης Σχ. Ετους 2021-2022

        Κείμενο Έκθεσης

         
      • Στις 11/05/2022 οργανώθηκε εσωτερικό μίνι πρωτάθλημα 3x3 μπάσκετ στο γήπεδο του σχολείου μας. Έπαιξε η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε τμήματος και στα τελικά προκρίθηκαν οι ομάδες του Α1, του Α2 και Β΄τάξης. Το Α1 επικράτησε του Α2 με σκορ 11-4 και πέρασε στον τελικό, όπου αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια της Β΄ τάξης. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Β΄τάξη με σκορ 11-8. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας!

         
      • Οι μαθητές της Β΄ Λυκείου του ΓΕΛ Μεγαλόπολης πραγματοποίησαν με επιτυχία μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα στις 6-5-2022 και επισκέφτηκαν τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης. Οι συνοδοί καθηγήτριες τους ευχαριστούν για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία τους!

         
      • Εκ μέρους του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του Λυκείου μας, θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας της Γ΄ Λυκείου Ιωάννα Κονδύλη για το χρυσό μετάλλιό της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε! Πάντα επιτυχίες!

      ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΩΣ 29-3-2019
      ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

      Μετρητής επισκεπτών

      739891
      Σήμερα
      Χθές
      Αυτή την εβδομάδα
      Περασμένη εβδομάδα
      Αυτό το μήνα
      Περασμένος μήνας
      Συνολικά
      58
      18
      76
      738506
      1199
      5402
      739891

      Your IP: 10.2.5.13
      Server Time: 2024-07-08 23:18:38
      Tuesday the 9th. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ - Υπεύθυνος ιστοσελίδας: Γκικόπουλος Σπυρίδων ΠΕ04