Δράσεις στο μάθημα των Αγγλικών

    Στο πλαίσιο του μαθήματος των Αγγλικών, οι μαθητές διδάχθηκαν απόσπασμα από το μυθιστόρημα της Jane Austen Περηφάνεια και Προκατάληψη ( Pride and Prejudice), όπως επίσης παρακολούθησαν και την αντίστοιχη ταινία στη βιβλιοθήκη του  σχολείου. Κατόπιν, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το περιεχόμενο και ανάλυση των βασικών ιδεών του μυθιστορήματος, σύγκριση με την κινηματογραφική ταινία και έκφραση των προσωπικών απόψεων των μαθητών. Στη συνέχεια, οι μαθητές υλοποίησαν δράσεις, όπως δημιουργία αφισών και άλλων έργων τέχνης (π.χ. κολάζ). Ορισμένα από τα έργα αυτά εκτέθηκαν στην αίθουσα των μαθητών. 
    Συγχαρητήρια σε όλους!
     

       

      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

      Εκ μέρους του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του Λυκείου μας, θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας της Γ΄ Λυκείου Ιωάννα Κονδύλη για τη διάκρισή της και το χρυσό μετάλλιό της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε!

      Ευχές!

      Καλή Χρονιά!

       

      ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ… ΞΑΝΑ!

      Για μια ακόμα χρονιά τα κατάφεραν! Αναδείχτηκαν Πρωταθλήτριες Περιφέρειας Πελοποννήσου… ξανά! Μιλάμε φυσικά για την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών του Σχολείου μας, που συνεχίζει ακάθεκτη τη νικηφόρα πορεία της στα πλαίσια του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος σχολικού έτους 2018-19.

      Τα κορίτσια μας νίκησαν την Τετάρτη, 13-3-2019, στην Τέντα Καλαμάτας την Ομάδα του 4ου ΓΕ.Λ. Καλαμάτας, Πρωταθλήτρια Ομάδα του Νομού Μεσσηνίας.

      Στη συνέχεια νίκησαν την Τρίτη, 19-3-2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεγαλόπολης, την Ομάδα του 1ου ΓΕ.Λ. Κιάτου, Πρωταθλήτρια Ομάδα του Νομού Κορινθίας.

      Οι νίκες τους μας χαροποιούν και τις συγχαίρουμε θερμότατα!

      Τώρα περιμένουν τον επόμενο αγώνα με την Πρωταθλήτρια Ομάδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ευχόμαστε να είναι γερές και δυνατές και να διαπρέψουν και σ’ αυτόν τον αγώνα. Με τη νίκη, Κορίτσια!

       

      Site Map

      By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.

      ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΩΣ 29-3-2019
      ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

      Μετρητής επισκεπτών

      739565
      Σήμερα
      Χθές
      Αυτή την εβδομάδα
      Περασμένη εβδομάδα
      Αυτό το μήνα
      Περασμένος μήνας
      Συνολικά
      327
      56
      1059
      735950
      873
      5402
      739565

      Your IP: 10.2.5.13
      Server Time: 2024-07-05 23:26:59
      Saturday the 6th. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ - Υπεύθυνος ιστοσελίδας: Γκικόπουλος Σπυρίδων ΠΕ04